Live with Joy aanmelden besloten pagina

blogpodium regisseur
Jolanda Hoogkamer heeft als ondernemer op mijn Blogpodium gestaan, haar verhaal lees je hierWij kennen elkaar ook van MPOP (Maak Prachtige Online Programma’s) van Simone Levie, daar gaf ik gastlessen aan de deelnemers over Bloggen.

Het team van Live with Joy bestaat uit een diversiteit aan auteurs. De een heeft al veel ervaring met bloggen en de ander juist niet. Jolanda heeft mij gevraagd jullie ondersteuning te bieden, daarvan is deze pagina een eerste stap.

Ik help ondernemers bij het vertellen van hun authentieke verhaal in de online communicatie. Wat vertel je, hoe vertel je het en wanneer vertel je het? Zo maar wat basisvragen die vaak gesteld worden.
Tekst is slechts een van de presentatievormen die ik gebruik. Er is zoveel meer mogelijk, denk aan een infographic, diverse soorten video, podcast, interactieve afbeelding of zelfs een prentenboek. Alles heeft als doel het vergroten van je online zicht- en vindbaarheid als ondernemer.

Voor Live with Joy richt ik mij alleen op tekst, in de besloten pagina zie je wel een paar andere vormen voorbij komen.

Wat moet je doen?
Het enige dat je hoeft te doen is je aan te melden via het onderstaande formulier.
Je krijgt dan ook wekelijks een blogtip in je mailbox. 
Lees hier de privacyverklaring.