Dit zeggen anderen

blogpodium cheryl porcelijn

6 september heb ik de workshop blogboom bijgewoond en dat was fantastisch! We kregen een prachtig werkboek waarin ontzettend veel tips staan en oefeningen om optimaal aan de slag te gaan met je blog. Deze methode is ontzettend fijn en zet je aan tot serieus nadenken. Yolanda legt alles duidelijk en rustig uit en beantwoord iedere vraag die je hebt. Een echte expert en een fantastisch persoon.

Dat smaakte bij mij naar meer. Dus heb ik 18 september met Yolanda een 1-op-1 workshop gedaan, een verdieping van de blogboom: ingevulde blog- en promotiekalender. We zijn bijna 3 uur bezig geweest met mijn blog. Wat is het doel, wat zijn de categorieën, wat wil je bereiken etc. Uiteindelijk resulteerde dit in een vol blog-/contentkalender voor de komende 3 maanden.

Yolanda is een fantastisch persoon en ook om mee samen te werken. Ze is een echte expert. Ze laat je goed nadenken en zet je aan het werk. Je gaat naar huis met nog meer inspiratie

Dankjewel Yolanda!

Cheryl Porcelijn CPrecision 8 november 2017

willie oosterbaan

Leerzaam, informatief, super werkboek! Veel geleerd over het gebruik van verschillende social media! En wat een ideeën heeft ze. Dankjewel Yolanda

Willie Oosterbaan Salt & Zucchero 8 november 2017

arabelle seegers

Gisteren workshop blogboom bijgewoond en ik ben onder de indruk hoe verzorgd en doordacht het geleverde werkboek is. De tijd vloog om en ik kom zeker terug voor meer. Yolanda's aanpak geeft mij het gevoel dat sprankelend bloggen ook voor mij bereikbaar is.

Arabelle Seegers Stressvrije Professional 8 november 2017

Petra Tappij Gielen

Het online programma steekt prachtig in elkaar. Het is een bulk van nuttige informatie in hapklare brokken gegoten. De filmpjes zijn niet te lang en alles ziet er mooi en overzichtelijk uit. Met als resultaat dat je precies weet waarom je blogt en welke manier het beste bij jou en je ideale klant past. Wat ik persoonlijk fijn vind is dat alles vlot achter elkaar vrijgegeven wordt. Als ik klaar ben met een module wil ik graag verder, maar als het te lang zou duren verlies ik mijn interesse.

Het offline programma voelde als een warm bad. Normaal doe ik altijd met frisse tegenzin mee aan trainingen, maar nu had ik er nu echt zin in. Het programma stak goed in elkaar en ik heb zeker weer 25 ideeën voor een blog. Dus ik kan zeker een half jaar tot een jaar vooruit. De innerlijke mens werd ook bijzonder goed verzorgd. Bedankt voor jouw schat aan informatie en je goede zorgen Yolanda!

 

Petra Tappij Gielen (Online) Life-, relatie- en Mannencoach, Wholesome relationships 7 maart 2017

Helen Stadler

Mijn ervaring met jouw cursus is erg positief. Je geeft heel veel informatie en je brengt het heel overzichtelijk en in hapklare brokken. Hel is praktisch goed toepasbaar. Ook door de stapsgewijze aanpak. Fijn om de werkbladen allemaal uit te printen en een mooi boekje ervan te maken. Het ziet er ook allemaal heel mooi uit.

De workshop in Amsterdam was een super waardevolle aanvulling op het programma. Door de interactieve oefeningen werd ik uit mijn eigen cirkeltje gehaald. De input van andere deelnemers liet me stilstaan bij dingen die voor mij vanzelfsprekend zijn en daardoor werd er van alles in beweging gezet. Als gastvrouw wist je een relaxte sfeer neer te zetten waarin open gedeeld en met elkaar meegekeken kon worden. Daarbij de ontelbare extra tips die je zo uit je mouw leek te schudden, echt super! Daarnaast was de lokatie top en werden we heerlijk verwend.

Ik heb nu een heleboel inspiratie en een enorme lijst met content. Ik ben geen actieve blogger terwijl ik het wel leuk vind om te schrijven. Ik wist ook nooit hoe het handig aan te pakken zodat ik ook zakelijk voordeel bij mijn blog zou hebben.Ik deed maar wat.. En dat is nu dus anders. Ik heb nu zowel een manier gevonden voor bergen inspiratie als ook concrete handvatten om mijn blogs in de toekomst goed neer te zetten. Bloggen is de perfecte manier om jezelf te laten zien en je te laten kennen, ook als coach en als ondernemer.

Helen Stadler Training en Coaching voor ontwikkeling naar werken en leven vanuit eigenheid & eigen waarden 7 maart 2017

marjan visser

Al heel lang stond “gaan - bloggen” op mijn to-do lijstje. De training Succesvol Bloggen kwam dan ook op het goede moment voorbij. Een stok achter de deur om nu eindelijk echt tot actie te komen.

Heeft dat het nu opgeleverd?

Eerlijk gezegd moet mijn volgende blog nog steeds het licht zien. Maar het verschil is wel dat ik er nu alle vertrouwen in heb dat ik een aanpak heb geleerd -dankzij de training van Yolanda- die zorgt voor een continue stroom van berichten. Haar wijze van content-mapping was echt een eye-opener. Boven mijn bureau hangt nu mijn content boom waardoor ik niet meer om inspiratie verlegen zit.

Maar dat is niet het enige. Wat voor mij enorm waardevol is gebleken is dat ik door alle input van Yolanda, - of dat nu de opdrachten uit de online academy of de verhalen tijdens de trainingsdag - een inkijkje in haar manier van werken en organiseren rondom de blogs en nieuwsbrieven heb gekregen. Ze beschikt over een enorme schatkist aan do’s en do’nts en is gedreven om jou als deelnemer daar je voordeel mee te laten doen. Ze heeft mij echt laten inzien hoe je met bloggen een enorme boost aan je zichtbaarheid kunt geven. Let maar op! Je gaat van me horen 😉

Marjan Visser Schoolbreed Onderwijsadviseur in Kwaliteitszorg 7 maart 2017

Anke Oerlemans

Ik heb met grote verwondering je cursus gevolgd! Je hebt zoveel super bruikbare informatie gekregen die ik meteen kan toepassen. Niet alleen voor het schrijven van eigen inspirerende blogs, maar ook nog eens een heel leuke en waardevolle manier om steeds nieuwe content te maken. SEO, verspreiden over alle social media kanalen, van allerlei super handige tools! Echt aan alles is gedacht en komt aan bod.

Ik ben een leek op dit gebied, maar Yolanda legt alles rustig en duidelijk uit, zodat ik nu Bloggen zelfs leuk vind!

Ik had niet verwacht dat ik in 1 training zoveel kon leren. Met de geduldige uitleg van Yolanda en haar uitgebreide online programma is Bloggen nu een eitje geworden. Mijn oren tuiterden na de training, maar mijn koppie zat barstensvol nieuwe ideeën. Het was ook nog eens een super gezellige dag met ondernemers onder elkaar.

Ik kan het programma aan iedereen aanbevelen. Ik weet zeker dat ook jij geïnspireerd raakt om je eigen blogs met plezier te gaan schrijven. Of je nu beginnend bent of al wat verder.

Anke Oerlemans Paardendierenarts 7 maart 2017

Jolanda Reulen

Ik liep al heel lang rond met de gedachten om te bloggen. Sterker nog verschillende mensen hadden dat al tegen me gezegd. Maar ja, hoe doe je dat? Kan ik dat wel? Hoe schrijf je dat mensen het ook nog leuke vinden? En heel, heel veel onzekerheid. Dus genoeg bomen op de weg om het vooral niet te doen. Ik merkte dat het nu echt tijd was om mezelf te laten zien via blogs. Een paar dagen laten kwam Yolanda met Succesvol Bloggen en heb ik me ingeschreven.

Het fijne aan haar training vind ik dat het overzichtelijk is. Zelfs voor iemand als ik. Ik die nog nooit van de term SEO had gehoord. Maar je krijgt ook zoveel tools aangereikt waar mee je ook direct aan de slag kan. Wat ik heel fijn vond is dat haar instructies kort en bondig werden vertelt in een video en de opdrachten die je erbij krijgt zijn duidelijk en concreet. En alles wat je leert kan je meteen toepassen.

Ik ben heel open in deze training gegaan en ik had dus niet echt verwachtingen. Maar wat ik zo leuk vind is dat dit een training is voor iedereen die graag wil bloggen. En dan maakt het niet uit of je al een volleerd blogger bent of juist net begint zoals ik.

Ik raad ook iedereen aan, die meer wil weten van en over bloggen, om naar haar toe te gaan. Yolanda is professioneel, persoonlijk en weet gewoon heel veel over wat wel en niet goed is voor het bloggen.

Ook de live bijeenkomst met alle deelnemers vond ik heel fijn. De locatie was super, groepje is overzichtelijk en er werd praktisch gewerkt. Na die dag had ik weer zo veel inspiratie gekregen dat ik meteen weer aan de slag kon. En die contentboom is voor mij echt DE uitvinding

Jolanda Reulen Ademcoach 7 maart 2017

kim van adelberg

Ik vond jouw aanvullende videotraining heel erg behulpzaam. Heel fijn dat je korte video's hebt gemaakt van hele ter zake doende onderwerpen. Op deze manier word je stapsgewijs door het hele blogproces aan de hand genomen, wat heel goed werkt! Vaak zie je toch wel snel een beetje op tegen een lange video (ik wel tenminste) dus dit is een hele goeie tussenoplossing. En heel fijn ook dat je zoveel tips hebt gegeven, daarvan gaan we zeker nog dingen in praktijk brengen (oa tussenkopjes plaatsen en/of afbeeldingen bij langere teksten). Je legt het duidelijk en rustig uit en heel fijn ook dat je zoveel praktijkvoorbeelden laat zien!

Kim van Adelberg Miss Organised 7 maart 2017

heiie sels

Ik vind dat je veel talent hebt om online te werken! Ik vond de aanvullende videotraining heel uitgebreid en goed gestructureerd. De inhoud was ook heel waardevol. En bovenal was het heel goed gebracht. Ik zou uren naar je kunnen luisteren 🙂

Heide Sels Certified Career Coach 7 maart 2017

susan van asten

Yolanda, is dit het effect van bloggen? Ik heb normaal gesproken 20 a 30 views per dag op mijn website. Ik heb vanmiddag m’n blog geplaatst en heb vandaag ineens meer dan 300 views ….. Ben er ff stil van ...

Susan van Asten ROMEcoaching 7 maart 2017

susan van asten

Het eerste wat me direct in Yolanda aansprak was haar enthousiaste uitstraling en haar uitgebreide informatie die heel duidelijk was. Toen ik eenmaal in kon loggen in de Online Training bleek die duidelijke informatie, nóg duidelijker! Wat geeft zij ontzettend veel waarde weg. Ongelooflijk! Ik kan hier de komende jaren mee vooruit.

In het begin overweldigde de informatie mij. Dat heeft ook met mijn karakter te maken, dat ik dingen graag direct goed op wil pakken. Dus ik wilde met alles aan de slag. Daarin heeft Yolanda mij gecoacht om de lat wat lager te leggen en stap voor stap te gaan.

De live-dag met haar was fantastisch. Allereerst super goed verzorgd, zowel locatie/lunch als inhoud programma. Door deze dag kon ik daadwerkelijk aan de slag gaan, omdat ze heel concrete tools aanbood om stappen te gaan zetten.

Het programma en de verzorging van Yolanda is zooo compleet; als je wilt leren bloggen en dit succesvol in wilt zetten, ben je hier op de juiste plek!

Susan van Asten ROMEcoaching 7 maart 2017

wikje de roos

Yolanda is mijn grote voorbeeld hoe je op een positieve manier online kennis kunt delen. Begin dit jaar heb ik haar challenge gedaan en waar ik normaal vaak afhaak blijft Yolanda boeiend tot het einde.

Wikje de Roos Blogcafé in Friesland 8 november 2017

petra hofman

Dankjewel voor je uitleg en lessen. Ik vond ze duidelijk en gaven mij de nodige helderheid over waar ik als beginneling op kan en moet letten. Ik ben nog niet zover dat ik echt ga bloggen, maar dit geeft wel inspiratie. De manier waarop je de lessen hebt aangeboden, zijn prettig, in stijl, toon, prestentatie, hoe je bent. MOOI.

Petra Hofman Coach 7 maart 2017

sylvia heistek

Bizar Briljant
Naast de klik die ik heb met Yolanda heeft ze zoveel geboden dat ik bijna de bomen door het bos niet meer zie. Ik zeg bijna omdat ze een Briljante Blogboom heeft ontwikkeld die zorgt dat ik focus heb op dat waarover ik wil bloggen. De Succeswinkel komt dankzij haar input voor de blogs live op 29 maart 2017. Komt allen kijken!

Sylvia Heistek De Succeswinkel 10 maart 2017

martin schoonhoven

Succesvol bloggen met Yolanda Burger

Een fijne combinatie van online en op locatie brainstormen, een  masterclass.
Leuke ambiance, enorme diversiteit van leuke mede entrepreneurs uit diverse vakgebieden afkomstig:
van film, zorg, Strategy2day tot succes coaching.

Het beste talent in ons allen is door Yolanda, en de kruisbestuiving in de groep,  vanzelf boven gekomen. Zeer inspirerend.
Aangevuld met tools, technieken, structuur en met voldoende aandacht voor je persoonlijke voorkeur.
De Briljante Blogboom als kapstok, leidt ons vanzelf tot succes met ons blog, passie, droom, business en of bedrijf.
Jump forward!
Van harte aanbevolen.
Jammer dat er een einde aan is gekomen.
Voor ons een start, een succesvol begin.

Martin Schoonhoven Strategy2Day 10 maart 2017