Dit zeggen anderen

<< Vorige
Volgende >>
Petra Tappij Gielen

Het online programma steekt prachtig in elkaar. Het is een bulk van nuttige informatie in hapklare brokken gegoten. De filmpjes zijn niet te lang en alles ziet er mooi en overzichtelijk uit. Met als resultaat dat je precies weet waarom je blogt en welke manier het beste bij jou en je ideale klant past. Wat ik persoonlijk fijn vind is dat alles vlot achter elkaar vrijgegeven wordt. Als ik klaar ben met een module wil ik graag verder, maar als het te lang zou duren verlies ik mijn interesse.

Het offline programma voelde als een warm bad. Normaal doe ik altijd met frisse tegenzin mee aan trainingen, maar nu had ik er nu echt zin in. Het programma stak goed in elkaar en ik heb zeker weer 25 ideeën voor een blog. Dus ik kan zeker een half jaar tot een jaar vooruit. De innerlijke mens werd ook bijzonder goed verzorgd. Bedankt voor jouw schat aan informatie en je goede zorgen Yolanda!

 

Petra Tappij Gielen (Online) Life-, relatie- en Mannencoach, Wholesome relationships