Dit zeggen anderen ...

Lia Remmelzwaal Fotografie | succesvol-bloggen.nl | training | strategie | content

Yolanda heb ik ervaren als een betrokken, enthousiaste vrouw met superveel creatieve ideeën. Ik kwam bij haar omdat ik meer strategisch wilde bloggen en vooruit plannen. We hebben samen een 1-op-1 workshop gedaan waarvan ik thuiskwam vol inspiratie en praktische tools om mee aan de slag te gaan. Yolanda denkt met je mee, legt alles duidelijk en rustig uit en is heel fijn om mee samen te werken.

Het bracht me veel meer dan alleen ‘bloggen’. Zo gaf ze me ideeën hoe ik eenvoudig aan inspiratie kan komen voor content en goede adviezen in m’n bedrijfsvoering die ik inmiddels toepas. Het was echt een inspirerende dag, dank je wel Yolanda!

Lia Remmelzwaal Fotografie | liaremmelzwaalfotografie.nl

Laurens Helmstater Leefrpeventie.nl | review succesvol-bloggen.nl | review | content | training
Ondanks dat ik al jaren blogs schrijf en op de hoogte ben van SEO, was ik toch opzoek naar hoe ik het schrijven van blogs kon verbeteren. Al snel kwam ik uit bij Yolanda.
 
Ik stelde haar vragen zoals hoe kan ik sneller een blog schrijven, hoe vind ik mijn authentieke stijl en hoe kan ik met een blog meer impact maken. Ze heeft me met deze zaken uitgebreid geholpen tijdens de 1-op-1 training. 
 
Direct na de training ben ik aan de slag gegaan met een paar nieuwe blogs. En ik kan zeggen dat alle feedback die Yolanda mij heeft gegeven direct zijn vruchten heeft afgeworpen. Het schrijven van een blog gaat mij nu veel gemakkelijker af en ze zijn ook fijner leesbaar. Kortom, deze training heeft me gebracht wat ik zocht. Yolanda, ontzettend bedankt voor al je hulp!
 
LaurensHelmstäter – Orthomoleculair therapeut  |  LeefPreventief
Review Marjolein S. over Succesvol Bloggen | succesvol-bloggen.nl | review |klant

Wat ben ik blij dat ik de cursus Bloggen met en zonder tekst heb gevolgd! Ik viel voor Yolanda’s enthousiasme maar ook voor het feit dat ze een echte vakvrouw is die weet hoe de hazen lopen. En ik ben niet bedrogen uitgekomen.

Integendeel: ik wist al best het één en ander van SEO en tools voor het maken van een artikel, maar de cursus bevatte nog zóveel nieuwe nuttige handvatten en leuke ideeën voor mijn yoga- en lifestyle blog! En de nuchtere maar tegelijk vrolijke manier waarop Yolanda alles uitlegt maakt dat je ook meteen zin krijgt om alles te gaan doen en uitproberen. Ik kan nog tijden vooruit met alle inspiratie die ik heb opgedaan!

Marjolein / Yinforyou.com

Marjolein Kellerhuis Review Succesvol-Bloggen.nl

Wil je leren bloggen met of zonder tekst, dan moet je bij Yolanda van Succesvol Bloggen zijn! 
Ik had bij haar al de trainingen “goede basis voor een geslaagd artikel” en “De 9 stappen van de methodiek van De Blogboom” gevolgd. Maar afgelopen maanden heb ik meegedaan aan de pilot training “Bloggen met en zonder tekst”. In één woord geweldig! 

Wat heb ik veel geleerd. Dit programma is je geld meer dan waard. De hoeveelheid bruikbare informatie, de tips, de gestructureerde manier waarop het wordt aangeboden, de groepsdynamiek, de livedag, te veel om op te noemen. Met een heerlijke rust legt Yolanda alles uit tot in detail. 

De training was veel meer dan ik vooraf had verwacht, zoveel meer dan schrijven alleen. En het belangrijkste doel, het gaan bloggen is meer dan gelukt.

Inmiddels schrijf ik iedere week meerdere blogs, voor mezelf en voor anderen. Ook gebruik ik video’s infographics en digitale boekjes in mijn blogs. De komende weken ga ik aan de slag met nog meer presentatietechnieken die ik tijdens de training heb geleerd.

Kortom, het doel om te gaan bloggen, mezelf zichtbaar te maken online, mijn bereik te vergoten, is meer dan gelukt!

Marjolein Kellerhuis | Geniet Mee – Zakelijk Genieten

blogpodium annemieke van waterschoot

Yolanda is een echte vakvrouw! Met heel veel kennis, ervaring en vooral creativiteit geeft ze 100% aandacht aan de persoon, het onderwerp of in mijn geval, volop inspiratie aan de deelnemers van mijn online programma tijdens een Masterclass. Alles klopt altijd in woord èn beeld. Als ik in mijn netwerk hoor: ‘ik kan niet schrijven’, verwijs ik ze altijd door naar Yolanda. Want met Bloggen zonder tekst, heeft ze ook daar het antwoord op. Yolanda is al jaren een betrouwbare samenwerkingspartner waar ik met plezier nog vele jaren aan toevoeg.

Annemieke van Waterschoot | Spiegelei-communicatie.nl

blogpodium sylvia heistek

Meer doen met minder, ik hou ervan. Regelmatig spar ik met Yolanda om te kiezen voor wat belangrijk is voor de zichtbaarheid van mijn bedrijf. Dat zorgt ervoor dat ik die keuzes maak die belangrijk zijn. Geen adhoc gedoe maar strategische keuzes. Kiezen voor de juiste content, op de juiste manier, aan de juiste doelgroep, op het juiste platform en op het juiste tijdstip. Yolanda heeft een enorme knowhow en een supervriendelijke uitstraling. Ze is je vrouw als jij strategisch zichtbaar wilt zijn.

Sylvia Heistek | De Succeswinkel

blogpodium cheryl porcelijn

Ik heb met Yolanda een 1-op-1 workshop gedaan, een ingevulde blogkalender. We zijn bijna 3 uur bezig geweest met mijn blog. Wat is het doel, wat zijn de categorieën, wat wil je bereiken etc. Uiteindelijk resulteerde dit in een vol contentkalender. Yolanda is een fantastisch persoon en ook om mee samen te werken. Ze is een echte expert. Ze laat je goed nadenken en zet je aan het werk. Je gaat naar huis met nog meer inspiratie.

Cheryl Porcelijn | CPrecision

susan van asten

Yolanda, is dit het effect van bloggen? Ik heb normaal gesproken 20 a 30 views per dag op mijn website. Ik heb vanmiddag m’n blog geplaatst en heb vandaag ineens meer dan 300 views ….. Ben er ff stil van …

Susan van Asten | ROMEcoaching

Review Monique Lapperre | Succesvol-Bloggen.nl

Ik heb de cursus Bloggen met en zonder tekst gevolgd bij Yolanda Burger. Ik heb al meerdere online programma’s gevolgd en vond dit tot nu toe de meest waardevolle. Yolanda is een rustige en duidelijke coach die echt de tijd voor je neemt met veel persoonlijke aandacht.

Mijn doel was om te leren hoe ik een blog moest beginnen, waar ik op moet letten ivm SEO en wat je allemaal nog meer kunt met een geschreven blog. Aan die verwachting is meer dan voldaan. Je krijgt in het programma echt meer dan voldoende tools aangereikt waardoor er voor iedereen wel een aantal dingen bij zitten waar jij voor jouw business of klanten het meest aan hebt. Erg duidelijke korte filmpjes zorgen ervoor dat je er snel uit kunt halen wat voor jou het meest aansluit.

De opbouw van de lessen is duidelijk en omdat je om de week een implementatie week en een coachcall hebt is het tempo ook goed bij te houden waardoor je het programma ook afmaakt.

Wil je duidelijkheid hebben over hoe je een goede tekst maakt, hoe je vindbaar wordt op het internet en hoe je meer met minder kunt doen? dan ben je bij Yolanda aan het juiste adres. Niet twijfelen, gewoon doen!👊

Ik ben van absolute beginner naar een voedings en leefstijl blogger met zelfvertrouwen in de toekomst gegaan. Ik moet nog veel oefenen om beter te worden maar met de basis van Yolanda gaat dat vast helemaal goed komen. Nieuwsgierig naar mijn blogs? dan kan je me volgen op www.mindfoodhappiness.nl

Monique Lamperre | Mindfoodhappiness.nl

Christine Hemel

Yolanda heeft mij tijdens haar training een andere kijk op bloggen gegeven. Ook als je al enige ervaring hebt met bloggen, verrast zij je met de mogelijkheden die er zijn, zoals bijvoorbeeld bloggen zonder tekst. Het leuke is, dat mijn laatste blog met video meteen een aanmelding voor mijn online workshop opleverde.

Christine Hemel | Sterrenhemel HSP Coaching

Sharon Daglisch

De rust die Yolanda uitstraalt en de kalmte waarmee ze de workshop gaf was echt heel fijn. Op die manier kwam de boodschap heel goed over bij mij. Toen ik ‘s avonds thuis was schreef ik twee kantjes vol met onderwerpen voor mijn blogs! Ik besef nu dat bloggen veel meer is dan alleen maar een verhaal opschrijven, maar dat je meer van jezelf (en tegelijkertijd ook de behoeften van je klant) erin mag leggen om op die manier je ideale klant te bereiken! Dankjewel voor de inspirerende dag!!!

Sharon Daiglish | Weddingplanner 

willie oosterbaan

Leerzaam, informatief,super werkboek! Veel geleerd over het gebruik van verschillende social media! En wat een ideeën heeft ze. Dankjewel Yolanda.

Willie Oosterbaan | Salt & Zucchero

Ik heb zoooooveel van geleerd van de cursussen bloggen en beleef er nog meer plezier aan dagelijks. En….er komt nog veel meer aan. Mijn ideeënbox voor t komende jaar is goed gevuld met blogs met en zonder tekst. Keep jou posted.

Judith Lauppe | AstroLogisch 

Petra Tappij Gielen

Het online programma steekt prachtig in elkaar. Het is een bulk van nuttige informatie in hapklare brokken gegoten. De filmpjes zijn niet te lang en alles ziet er mooi en overzichtelijk uit. Met als resultaat dat je precies weet waarom je blogt en welke manier het beste bij jou en je ideale klant past. Wat ik persoonlijk fijn vind is dat alles vlot achter elkaar vrijgegeven wordt. Als ik klaar ben met een module wil ik graag verder, maar als het te lang zou duren verlies ik mijn interesse.

Het offline programma voelde als een warm bad. Normaal doe ik altijd met frisse tegenzin mee aan trainingen, maar nu had ik er nu echt zin in. Het programma stak goed in elkaar en ik heb zeker weer 25 ideeën voor een blog. Dus ik kan zeker een half jaar tot een jaar vooruit. De innerlijke mens werd ook bijzonder goed verzorgd. Bedankt voor jouw schat aan informatie en je goede zorgen Yolanda!

Petra Tappij Gielen | Online) Life-, relatie- en Mannencoach, Wholesome relationships

Anke Oerlemans

Ik heb met grote verwondering je cursus gevolgd! Je hebt zoveel super bruikbare informatie gekregen die ik meteen kan toepassen. Niet alleen voor het schrijven van eigen inspirerende blogs, maar ook nog eens een heel leuke en waardevolle manier om steeds nieuwe content te maken. SEO, verspreiden over alle social media kanalen, van allerlei super handige tools! Echt aan alles is gedacht en komt aan bod.

Ik ben een leek op dit gebied, maar Yolanda legt alles rustig en duidelijk uit, zodat ik nu Bloggen zelfs leuk vind!

Ik had niet verwacht dat ik in 1 training zoveel kon leren. Met de geduldige uitleg van Yolanda en haar uitgebreide online programma is Bloggen nu een eitje geworden. Mijn oren tuiterden na de training, maar mijn koppie zat barstensvol nieuwe ideeën. Het was ook nog eens een super gezellige dag met ondernemers onder elkaar.

Ik kan het programma aan iedereen aanbevelen. Ik weet zeker dat ook jij geïnspireerd raakt om je eigen blogs met plezier te gaan schrijven. Of je nu beginnend bent of al wat verder.

Anke Oerlemans | Paardendierenarts

arabelle seegers

Gisteren workshop blogboom bijgewoond en ik ben onder de indruk hoe verzorgd en doordacht het geleverde werkboek is. De tijd vloog om en ik kom zeker terug voor meer. Yolanda’s aanpak geeft mij het gevoel dat sprankelend bloggen ook voor mij bereikbaar is.

Arabella Seegers | Stressvrije Professional

Helen Stadler

Mijn ervaring met jouw cursus is erg positief. Je geeft heel veel informatie en je brengt het heel overzichtelijk en in hapklare brokken. Hel is praktisch goed toepasbaar. Ook door de stapsgewijze aanpak. Fijn om de werkbladen allemaal uit te printen en een mooi boekje ervan te maken. Het ziet er ook allemaal heel mooi uit.

De workshop in Amsterdam was een super waardevolle aanvulling op het programma. Door de interactieve oefeningen werd ik uit mijn eigen cirkeltje gehaald. De input van andere deelnemers liet me stilstaan bij dingen die voor mij vanzelfsprekend zijn en daardoor werd er van alles in beweging gezet. Als gastvrouw wist je een relaxte sfeer neer te zetten waarin open gedeeld en met elkaar meegekeken kon worden. Daarbij de ontelbare extra tips die je zo uit je mouw leek te schudden, echt super! Daarnaast was de lokatie top en werden we heerlijk verwend.

Ik heb nu een heleboel inspiratie en een enorme lijst met content. Ik ben geen actieve blogger terwijl ik het wel leuk vind om te schrijven. Ik wist ook nooit hoe het handig aan te pakken zodat ik ook zakelijk voordeel bij mijn blog zou hebben.Ik deed maar wat.. En dat is nu dus anders. Ik heb nu zowel een manier gevonden voor bergen inspiratie als ook concrete handvatten om mijn blogs in de toekomst goed neer te zetten. Bloggen is de perfecte manier om jezelf te laten zien en je te laten kennen, ook als coach en als ondernemer.

Helen Stadler | Training en Coaching voor ontwikkeling naar werken en leven vanuit eigenheid & eigen waarden