Top Tips voor een geschreven artikel

Special Gebrek aan blog onderwerpen | Succesvol-Bloggen.nl | contentstrategie | contentcreatie

12 speciaal geselecteerde artikelen

Top Tips voor een geschreven artikel

Er zijn twee belangrijke redenen waarom ondernemers niet “durven” te bloggen:

 1. “Wat zullen anderen hier wel niet van denken?”
  Dat zit tussen je oren, een zogenaamde overtuigende belemmering.
  Je bent bang dat familie en vrienden je “zakelijk: zien en wat vinden ze hier van?
  Of collega’s / concullega’s: wat vinden ze van jouw mening, aanpak, visie, strategie, e.d.? Dit kán een reden zijn om niet te bloggen. Want het kan zowel positief als negatief uitpakken.
 2. De angst om taalfouten te maken.
  Een angst die er vaak al vanaf jongs af aan in zit. Omdat er misschien gezegd is “Jij kunt niet schrijven” of “Je grammatica is dramatisch”.
  Hier is echt wat aan te doen. Weet je, het hoeft niet perfect te zijn. Als jouw doelgroep zich aangesproken en aangetrokken voelt dan vergeeft hij je je foutjes heus wel.

Schrijven is oefenen, gewoon doen. Je wordt er steeds beter in, het gaat makkelijker en daardoor krijg je er steeds meer plezier in.

Schrijven voor internet gaat iets anders, daar zijn bepaalde regels voor. Die zijn eenvoudig te leren en toe te passen.

Je hoeft trouwens niet altijd te schrijven, bekijk vooral ook de special “Creatieve content voor je blog”. Wissel het af, daarmee maak je het voor jezelf dus ook makkelijker. Want niet iedereen houdt van lezen, heb je daar wel eens aan gedacht?

O.k. je wilt weten wat de “regels” zijn.
De 12 geselecteerde artikelen  hebben hier allemaal mee te maken. Doe er je voordeel mee en pas ze toe.

Wil je nog meer tips?

Download dan vooral het gratis e-book “9 Online Schrijftips voor artikelen die wél gelezen worden”. Handig als naslag als je aan het schrijven bent.

Heb je behoefte aan een frisse blik? Wil je werken met een speciale blogstructuur, weten hoe je jouw aanbod in een blogartikel verwerkt of hoe je SEO in je tekst verwerkt? Kijk dan eens bij het aanbod aan diverse programma’s  Neem contact op als er niet bij zit wat je zoekt, want er is heel veel mogelijk. Precies waar jij behoefte aan hebt.

Weet je wat het is? Als je helemaal geen artikelen maakt dan heeft niemand iets over je te zeggen, want je bent niet zichtbaar. Dat wil je toch niet?

Begin, houdt vol en wordt steeds een stukje beter. Iedereen kan een top artikel maken.

Succes!

Er zijn nog 5 andere specials