Gebrek aan blog onderwerpen? Nu niet meer

Special Gebrek aan blog onderwerpen | Succesvol-Bloggen.nl | contentstrategie | contentcreatie

12 speciaal geselecteerde artikelen

Gebrek aan blogonderwerpen?

Daar zit je dan, achter een opgeruimd bureau. Helemaal klaar om een blogartikel te maken want dat moet deze week online. Waar ga je het over hebben? Je start met het bekijken van een aantal sites ter inspiratie. Voordat je het weet ben je een uur verder en heb je nog niets. Want niets sluit aan bij hetgeen jij wilt vertellen. Of je hebt er al een keer een artikel over gemaakt. Of iemand heeft dat al gedaan en dat was zo goed dat je daar wel een link naar toe maakt. Wat nu? Je weet het even niet meer.

Inspiratie vinden, vasthouden én er wat mee doen: dat is een kunst. Het gaat erom dat je mogelijkheden ziet, weet waarin jij je in kunt onderscheiden. Maar het allerbelangrijkste: je moet niet iets maken wat jij leuk vindt maar waar je bezoeker behoefte aan heeft. Dat is een heel verschil.

In deze special zijn twaalf artikelen geselecteerd die hier perfect op aan sluiten. Helpen je op weg om de juiste inspiratie te vinden. Op de rest van de site vind je nog veel meer maar dit is een mooi startpunt.

Extra veel inspiratie in de e-book

In het e-book (download staat hier onder) staan 21 frisse ideeën voor het maken van nieuwe artikelen. Hier zitten zeker een aantal ideeën bij die jij direct kunt toepassen. Er staan ook voorbeelden in hoe het verwerkt is naar een concreet artikel.

Wil je inspiratie die helemaal aansluit op jouw bedrijf en jouw doelgroep? Daar kan ik je bij helpen. Want inspiratie bieden aan ondernemers doe ik dagelijks, daarom weet ik heel goed wat wel en niet werkt. Kijk bij het aanbod naar de beschikbare trainingen, mail mij (yolanda@succesvol-bloggen.nl) bel (06 41 38 74 86) of laat een berichtje achter op de contactpagina.

Heel veel succes!

 

Er zijn nog 5 andere specials