Succesvol Bloggen
Zakelijk Bloggen Met en Zonder Tekst

yolanda burger
Wil je jouw bedrijf structureel goed in de markt neer zetten? Met een zakelijke blog krijg je meer impact, resultaat én nieuwe klanten. Een zakelijk blog is een perfect communicatiemiddel voor zowel ZZP, het MKB of als je in een team werkt bij een groter bedrijf.

Doe het niet zoals iedereen.
Verras, wees origineel en dynamisch.
Dát leert Succesvol-Bloggen jou.

Want een zakelijke blog heb je niet als hobby.

– Aan de slag –

 

Schrijf een Zakelijk BlogArtikel in 1 uur

Wil jij leren hoe je in 1 uur tijd een kwalitatief goed artikel schrijft?  Geen flutverhaal maar een die er toe doet.

Vertel meer >

 

Contentkalender Zonder Bullshit

Een contentkalender gevuld voor de komende 52 weken? Voor 365 dagen? Niet met bullshit maar met waardevolle content? Voor je Blog én voor Social Media? Dat kan.
.

Hoe dan? >

 

Bloggen Met en Zonder Tekst

Wil jij opvallen in al het online geweld dat er is? Op je eigen manier? Zonder je authenticiteit te verliezen?
Je leer goede content bedenken én te maken. Voor je blog, social media, nieuwsbrief, e-book, webinar en zelfs online training. SEO. Promotie en nog veel meer. Want goede content maken trekt potentieel nieuwe klanten aan.

Je maakt mij nieuwsgierig >

 

Bekijk het volledige aanbod

BlogTips

Marjolein Kellerhuis Review Succesvol-Bloggen.nlWil je leren bloggen met of zonder tekst, dan moet je bij Yolanda van Succesvol Bloggen zijn!
Ik had bij haar al de trainingen “goede basis voor een geslaagd artikel” en “De 9 stappen van de methodiek van De Blogboom” gevolgd. Maar afgelopen maanden heb ik meegedaan aan de pilot training “Bloggen met en zonder tekst”. In één woord geweldig!

Wat heb ik veel geleerd. Dit programma is je geld meer dan waard. De hoeveelheid bruikbare informatie, de tips, de gestructureerde manier waarop het wordt aangeboden, de groepsdynamiek, de livedag, te veel om op te noemen. Met een heerlijke rust legt Yolanda alles uit tot in detail.

De training was veel meer dan ik vooraf had verwacht, zoveel meer dan schrijven alleen. En het belangrijkste doel, het gaan bloggen is meer dan gelukt. Inmiddels schrijf ik iedere week meerdere blogs, voor mezelf en voor anderen. Ook gebruik ik video’s infographics en digitale boekjes in mijn blogs.

De komende weken ga ik aan de slag met nog meer presentatietechnieken die ik tijdens de training heb geleerd. Kortom, het doel om te gaan bloggen, mezelf zichtbaar te maken online, mijn bereik te vergoten, is meer dan gelukt!

 

Marjolein Kellerhuis
Geniet Mee – Zakelijk Genieten

Meer lezen wat anderen van Succesvol Bloggen vinden?