Sfeerimpressie MPOP Inspiratie event

sfeerimpressie MPOP

Een sfeerimpressie van het tweede MPOP Inspiratie Event van Simone Levie in Amersfoort. Ruim 600 deelnemers waren er aanwezig om te leren over het nieuwe ondernemen.  In het onderstaande bladerbare boekje zie je een impressie van de dag, als voorbeeld van Bloggen Zonder Tekst.
Lees door onder de afbeelding van het boekje.

 

Sfeerimpressie MPOP Inspiratie Event


 

Bloggen Zonder Tekst?

Ik hoor je denken “Ik zie allemaal tekst staan dus dit is niet echt een voorbeeld van Bloggen Zonder Tekst“. Daar heb je gelijk in, tot op zeker hoogte. Want je bepaald zelf hoevéél tekst je wilt gebruiken. Jij bent de enige op jouw eigen blog die de regels bepaald. En zich daar aan houdt.

Het bladerbare boekje is wel een voorbeeld van Bloggen Zonder Tekst. Want dit boekje geeft een sfeerimpressie van een event waar ik bij was. Zoiets kun jij dus ook maken. Van een event, een training, workahop, netwerkbijeenkomst, een “gewone” werkdag, e.d. Het kan echt van alles zijn. De invulling is geheel aan jou, je hebt alle vrijheid.

Als je trouwens helemaal geen idee hebt wat ik met Bloggen Zonder Tekst bedoel, lees dan vooral dit artikel waarin ik het uitleg. Of check deze overzichtspagina voor alle mogelijkheden die er, tot nu toe!, voorbij zijn gekomen.

 

 

Een digitaal bladerbaar boekje is op vele manieren inzetbaar: op je blog maar ook op social media, je nieuwsbrief, online training, e.d.

Wat ik je nu heb laten zien is één manier hoe je meer met bestaande content kunt doen.  Er zijn nog veel meer mogelijkheden. Meer Doen Met Minder en vooral je de informatie die je al hebt op verschillende manieren gebruiken. Het is een kwestie van omdenken. Laat ik daar nou net een meester in zijn …

Dit leer je bijvoorbeeld tijdens de training “Bloggen Met en Zonder Tekst“, maar kijk ook naar het overige aanbod. Zit er niet bij wat jij wilt? Neem dan voor contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Een klein voorproef wat je nog meer met een bestaand blogartikel kunt doen:

Stappenplan Maak een filmpje van een bestaand artikel | succesvol-bloggen.nl | content | video

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren