Durf veel kennis weg te geven

Ben jij bang dat je teveel kennis weggeeft in je blog artikelen?
Bang dat als iemand al je blog artikelen leest dat jij niet meer nodig bent?
Dat hij alles zelf kan doen?
Wees gerust, daar hoef je niet bang voor te zijn om deze redenen:

  1. Je bezoeker is blij met jouw informatie en kan er zelf verder mee aan de slag. Je bewijst hem een dienst. Helemaal prima! Want deze persoon zal jouw blog artikelen aanraden aan iemand die ook vastloopt. Als dit ene artikel hem/haar zo goed geholpen heeft dan zal er vast nog meer zijn. Mond tot mond reclame.
  2. Iemand gaat aan de slag, komt er niet uit en laat het er bij zitten. Gaat naar een volgend gratis aanbod. Dit wordt nooit een klant van jou.
  3. Je prikkelt je bezoeker, hij snapt de informatie maar weet niet goed hoe verder. Je artikelen overtuigen en geven vertrouwen. De stap wordt gezet om contact te leggen. Want jouw specifieke kennis en aanpak is nodig! De grootste toegevoegde waarde ben jij zelf, dat krijg je als klant alleen door met jou samen te werken.

En dan nog iets, geloof jij zelf dat een bezoeker alles ziet, onthoudt en opslaat wat jij publiceert?
Precies.

 

BlogTip bewaren? Pin-it!

Durf veel kennis weg te geven. Een Online Zichtbaarheid Tip van 60 sec. | Succesvol-Bloggen.nl | Bloggen | Ondernemen

Online Zichtbaarheid Tips in 60 seconden

In de video zie je steeds Annemieke van Waterschoot van Spiegelgei communicatie voorbij komen. Misschien vraag je je af waarom, een korte uitleg.

Deze korte video tips zijn ontstaan vanuit een behoefte. Enerzijds vanuit de vragen binnen onze eigen doelgroep: hoe ben je het beste online zichtbaar en vooral op wat voor een manier? Aan de andere kant delen wij graag kennis. 1 + 1 = 2!

Onze krachten hebben we gebundeld. We kennen elkaar al een aantal jaar en onze expertises overlappen maar vullen elkaar vooral heel erg goed aan. Online zichtbaarheid is bloggen én is social media. Onze korte praktische tips zijn eenvoudig en direct toepasbaar.

Wil je meer weten? Kijk dan vooral op deze pagina waarop ook een video staat met daarin een Facebook live die wij over dit onderwerp gehouden hebben.

 

Meer Online Zichtbaarheid Video Tips in 60 seconden:

Dit zijn de 3 vorige BlogTips in 60 seconden:

Ik heb niets te vertellen … >
Wel of geen planningstool gebruiken voor je blog promotie >
Een Plog op je Blog >


Dit zijn de 3 Social Media tips van Annemieke van Waterschoot:

Blijf op hetzelfde platform >
Meer connecties op Linkedin >
Linkedin vaardigheden, wel invullen! >