Instagram gebruiken in je blog artikel

Instagram gebruiken in je blog artikel

Instagram is een van de populairste social media kanalen.
Iedereen heeft een mobiel bij zich en kan op elk moment een foto maken. Waarom dit materiaal dan niet ook gebruiken in je blog artikel? Crossmediaal werken noemen we dat.
Er is ook nog een andere manier waarop Instagram een mooie toegevoegde waarde is voor jouw blog. Dat vertel ik je in deze Online Zichtbaarheid VideoTio van 60 seconde.

 

BlogTip bewaren? Pin-it!

Instagram en je blog, een goede match? Een Online Zichtbaarheid tip van 60 sec. | Succesvol-Bloggen.nl | Instagram | Bloggen | #instagram #blogtip

.

Online Zichtbaarheid Tips in 60 seconden

In de video zie je steeds Annemieke van Waterschoot van Spiegelgei communicatie voorbij komen. Misschien vraag je je af waarom, een korte uitleg.

Deze korte video tips zijn ontstaan vanuit een behoefte. Enerzijds vanuit de vragen binnen onze eigen doelgroep: hoe ben je het beste online zichtbaar en vooral op wat voor een manier? Aan de andere kant delen wij graag kennis. 1 + 1 = 2!

Onze krachten hebben we gebundeld. We kennen elkaar al een aantal jaar en onze expertises overlappen maar vullen elkaar vooral heel erg goed aan. Online zichtbaarheid is bloggen én is social media. Onze korte praktische tips zijn eenvoudig en direct toepasbaar.

Wil je meer weten? Kijk dan vooral op deze pagina waarop ook een video staat met daarin een Facebook live die wij over dit onderwerp gehouden hebben.

 

Meer Online Zichtbaarheid Video Tips in 60 seconden:

Dit zijn de 3 vorige BlogTips in 60 seconden:

Durf veel kennis weg te geven >
Ik heb niets te vertellen … >
Wel of geen planningstool gebruiken voor je blog promotie >


Dit zijn de 3 Social Media tips van Annemieke van Waterschoot:

Blijf op hetzelfde platform >
Meer connecties op Linkedin >
Linkedin vaardigheden, wel invullen! >