Oogstrelende content

oogstrelende content | succesvol-bloggen.nl | content | onlinecommunicatie

Oogstrelende content

Er is online zoveel moois te vinden. Elke dag kom ik van alles tegen en dat bewaar ik voor een later moment. Bijvoorbeeld om te delen op een van mijn social media kanalen (Facebook, Linkedin of Pinterest), hier op mijn blog of in mijn nieuwsbrief. Wat nog vaker voorkomt is dat ik het deel met mijn klanten, gewoon persoonlijk. In een berichtje, mail of als we live samen aan het werk zijn. Hoe dan ook, inspiratie is overal. Daar wil ik je graag wat van laten zien. Have fun!

 

.

Prachtig instagramaccount

Dit instagramaccount van Kerstin Hiestremann is zo prachtig! Met hele kleine tekeningetjes weet ze een betoverende wereld te creëren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door kerstin hiestermann (@spielkkind) op

.

Book of Ideas

Dit book of ideas. Dat. Wil. Ik. Hebben.
De kleuren, vormgeving, de opmaak van de tekst, het totaalbeeld. Wauw wat is dit prachtig.
Het is hier te koop.

.

Patz van der Sloot

Deze storyteller en creatief brein ken ik vooral van de prachtige kinderboeken die hij maakt en die bij ons in de kast staan. Maar hij doet nog veel meer. Zijn websites zijn al een ontdekkingstocht op zich. Bekijk zijn persoonlijke eens, op deze manier kun je dus ook vertellen wie je bent en wat je doet. Zeer inspirerend.

oogstrelende content

 

.

Letters

Het ene font is de andere niet. Een letter maakt zoveel uit voor sfeer, leesplezier en je branding. Dit jaar is de letterontwerper Gerard Unger overleden. Waarschijnlijk ken je hem niet. Toch zie je zijn werk dagelijks. De Volkskrant gebruikt bijvoorbeeld zijn letters. Lees het artikel dat je aangeboden wordt door Topics. Dan weet je een beetje meer van de wereld van de typografie. Enorm boeiend.

oogstrelende content

 

.

Prachtige infographics

Infographics, daar ben ik echt dol op. Het hoeft niet zo moeilijk te zijn, als de informatie maar heel duidelijk en beknopt is. Door iedereen te begrijpen. Onderstaande infographic laten een traject zien van 9 stappen, elke stap heeft een eigen infographic. “Iedereen heeft een ander nodig om de beste versie van zichzelf te worden. De aanpak is bij uitstek ontwikkeld om er in de drukke waan van de dag mee te werken en kost je na enige voorbereiding letterlijk nul tijd. De 9 ingangen kun je naar believen inzetten, precies in de volgorde en mate die past bij jouw specifieke situatie.”
Deze manier van een traject vertellen en vooral uiteggen vind ik heel sterk. Kijk gewoon zelf maar.


.

Kan jouw content wel wat peper gebruiken?

Doe je altijd hetzelfde? Omdat het fijn en veilig voelt en vooral zo makkelijk is om te maken? Doe het ook eens anders, dat zorgt niet alleen voor meer energie en plezier bij jou maar ook bij je bezoekers. Verras ze en bied informatie eens op een andere manier aan waardoor het beter blijft hangen bij jouw doelgroep (kracht van herhaling).

Geen idee hoe je dat doet? Wat past en waar je moet beginnen? Dat komt mooi uit, dat is precies waar ik jou bij help. Zowel on- als offline. Er zijn diverse trainingen beschikbaar maar ik werk ook op maat. Zodat je precies krijgt waar je behoefte aan hebt. Kijk eens onder het aanbod van Succesvol-Bloggen of stuur een bericht voor een vrijblijvend gesprek.

Tags from the story
, ,