Varieer in je promotie

Je blog artikel op social media promoten is natuurlijk een prima idee. Elke keer hetzelfde promotiebericht gebruiken minder. Varieer daarin! Maak een paar korte beschrijvingen van de inhoud en gebruik in je promotie een andere titel. Daarmee trek je verschillende mensen aan. De link naar het artikel is uiteraard hetzelfde.

“9 Tips voor een beter blog artikel”
“Wil jij een beter blog artikel? Deze 9 tips helpen je gegarandeerd”.
“Hoe jij meer resultaat krijgt met je blog artikel door deze 9 eenvoudige tips”

Varieer ook als je het artikel gaat promoten op verschillende kanalen. De aanspreekvorm op Facebook is echt anders dan op Linkedin. Pas het aan. Kleine moeite met een groot resultaat.

 

.

Online Zichtbaarheid Tips in 60 seconden

In de video zie je steeds Annemieke van Waterschoot van Spiegelgei communicatie voorbij komen. Misschien vraag je je af waarom, een korte uitleg.

Deze korte video tips zijn ontstaan vanuit een behoefte. Enerzijds vanuit de vragen binnen onze eigen doelgroep: hoe ben je het beste online zichtbaar en vooral op wat voor een manier? Aan de andere kant delen wij graag kennis. 1 + 1 = 2!

Onze krachten hebben we gebundeld. We kennen elkaar al een aantal jaar en onze expertises overlappen maar vullen elkaar vooral heel erg goed aan. Online zichtbaarheid is bloggen én is social media. Onze korte praktische tips zijn eenvoudig en direct toepasbaar.

Wil je meer weten? Kijk dan vooral op deze pagina waarop ook een video staat met daarin een Facebook live die wij over dit onderwerp gehouden hebben.

 

Meer Online Zichtbaarheid Video Tips in 60 seconden:

Dit zijn de 3 vorige BlogTips in 60 seconden:

Instagram gebruiken in je blog artikel >
Durf veel kennis weg te geven >
Ik heb niets te vertellen … >Dit zijn de 3 Social Media tips van Annemieke van Waterschoot:

Blijf op hetzelfde platform >
Meer connecties op Linkedin >
Linkedin vaardigheden, wel invullen! >