Wel of geen planningstool gebruiken?

De ene persoon zweert bij het gebruik van een planningstool, omdat je één keer (per week, maand?) diverse berichten maakt en er verder “geen omkijken” meer naar hebt. Je bent zichtbaar (daar is dan ook alles mee gezegd 🙂 ).
De ander haat het omdat het de spontaniteit wegneemt. Die plaatst veel liever een bericht die op dat moment van toepassing is. Inspelen op de actualiteit, een gevoel of een gedachte die in je opkomt.

Wat is de juiste manier?
Die is er niet. Het gaat er om dat je doet wat bij jou past, met of zonder planningstool. Want waar jij je goed bij voelt geeft energie, dat straal je uit en dát zorgt voor verbinding.

 

BlogTip bewaren? Pin-it!

Wel of geen planningstol gebruiken? Een Online Zichtbaarheidstip van 60 sec. | Succesvol-Bloggen.nl | plannen | tools | #blogtip #bloggen #socialmedia

 

Online Zichtbaarheid Tips in 60 seconden

In de video zie je steeds Annemieke van Waterschoot van Spiegelgei communicatie voorbij komen. Misschien vraag je je af waarom, een korte uitleg.

Deze korte video tips zijn ontstaan vanuit een behoefte. Enerzijds vanuit de vragen binnen onze eigen doelgroep: hoe ben je het beste online zichtbaar en vooral op wat voor een manier? Aan de andere kant delen wij graag kennis. 1 + 1 = 2!

Onze krachten hebben we gebundeld. We kennen elkaar al een aantal jaar en onze expertises overlappen maar vullen elkaar vooral heel erg goed aan. Online zichtbaarheid is bloggen én is social media. Onze korte praktische tips zijn eenvoudig en direct toepasbaar.

Wil je meer weten? Kijk dan vooral op deze pagina waarop ook een video staat met daarin een Facebook live die wij over dit onderwerp gehouden hebben.

 

Meer Online Zichtbaarheid Video Tips in 60 seconden:

Dit zijn de 3 vorige BlogTips in 60 seconden:

Een Plog op je Blog >
Bloggen als ondernemer >
Boeken als inspiratiebron >


Dit zijn de 3 Social Media tips van Annemieke van Waterschoot:

Meer connecties op Linkedin >
Linkedin vaardigheden, wel invullen! >
Meer connecties op Linkedin >