Stappenplan voor een top blogartikel [Infographic]

Stappenplan blogartikel [infographic] | Succesvol-Bloggen.nl

Stappenplan voor een top blogartikel

Een blogartikel maken is een kwestie van doen.
Maar hoe? Waar begin je? Wat zijn handige stappen om te nemen? Waar moet je op letten? Wat doe je nadat je artikel is gepubliceerd? Het stappenplan in de infographic geeft de grote lijnen weer. Dit zorgt voor focus, van idee tot aan de promotie. Stopt het daarna? Nee, zeker niet. Daar gaan de laatste stappen over.

Als je het stappenplan voor een top blogartikel waardevol vindt, deel hem dan vooral in je eigen netwerk. Embed hem in je eigen website, dat mag! Gebruik daarvoor de groene “share” knop die links onderaan de infographic staat.

 

Leuk en aardig maar daar heb ik wel een beetje hulp bij nodig

De stappen zijn beknopt en overzichtelijk, vooral bedoelt als geheugensteun zodat je niets vergeet. 
Wil je stappen zetten en je blog serieus aanpakken? Zodat je ook echt jouw potentiële doelgroep bereikt zonder dat je daar extra moeite voor hoeft te doen? Dan wil ik graag met jou samenwerken. Kijk eens onder het aanbod aan trainingen. Schroom vooral niet om contact met mij op te nemen om te kijken wat wel en niet bij jou past. Want niemand is hetzelfde en heeft dezelfde wensen en eisen, daarom werk ik graag 1-op-1.

 

Wil jij leren hoe je een infographic maakt?

Een infographic heeft een grote toegevoegde waarde. Je kunt hem in je blogartikel plaatsten maar ook heel goed als los onderdeel delen op bijvoorbeeld social media. Daarnaast is een infographic heel populair en wordt hij goed gedeeld.
Dit leer je allemaal in de training Bloggen Met en Zonder Tekst. Daar leer je welke informatie geschikt is, hoe je hem maakt en vooral ook waarin je hem maakt. En zijn vele manieren mogelijk, welke past precies bij jou en je doelgroep? daar krijg je mijn specialistische hulp bij.

Wil je het wel leren maar niet in een volledige training? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken, die zijn er namelijk altijd.

Meer lezen over het maken van een infographic? Kijk dan eens hier:

 

 

Onderstaande infographic is embed en wordt ingeladen vanaf een externe bron, het kan misschien even duren voordat je hem ziet.

 

Gebruik de groene “share” knop links onderaan de infographic om hem te delen in je netwerk of embed hem in je eigen website.